پنج شنبه ۲۰ آذر ۱۴۰۴

100درصد پیامک های هدیه کلاهبرداری است

پيامک

دوشنبه ۳ تیر ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۲:۰۰


به گفته رییس پلیس جرایم اینترنتی فرماندهی انتظامی مازندران، یک میلیون و 700 هزار نفر در مازندران کاربر اینترنت هستند.

وایمکس نیوز  سرهنگ احمد رضا رستمی با بیان این مطلب گفت: بیش از 46 میلیون نفر کاربر اینترنت در کشور فعال هستند که از این تعداد یک میلیون هفتصد هزار نفر مازنی هستند.

رییس پلیس جرایم اینترنتی فرمانده نیروی انتظامی مازندران افزود: در گذشته اغلب کاربران اینترنت از طریق تلفن وصل به اینترنت می‌شدند در حالی که اکنون با استفاده از تلفن همراه افراد در هر نقطه می‌توانند وارد فضای مجازی شوند.

رستمی گفت: بیش از 24 میلیون نفر در کشور از طریق تلفن همراه وارد فضای مجازی می‌شوند و در صورتی که مردم به توصیه های پلیس فتا عمل کنند 80 درصد جرایم اینترنتی کاهش خواهد یافت.

رستمی افزود: 99 درصد پیامک‌هایی که به مضمون برنده شدن به کاربران تلفن همراه ارسال می‌شود، کلاهبرداری است.

وی ادامه داد: سرقت‌های اینترنتی ازحساب مردم، کلاهبرداری اینترنتی، نشراکاذیب و توهین و قرار دادن عکس خانوادگی در فضای مجازی از شایع‌ترین جرایم اینترنتی محسوب می‌شود.

منبع: 90ict

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو